Primul meu examen adevărat

L-am dat acum, acum vreo 2 ore. La engleză, probă scrisă şi apoi oralul.

Emoţii? Doamne,  nu ştiu cum au încăput în mine atâtea emoţii! Mai mult pentru oral, că de, eu uneori mă bâlbâi şi-n română şi de aia mi-era cumplit de frică.

Şi totuşi… am avut o zi norocoasă şi am extras un subiect despre călătorii în spaţiu. Şi cum Mălli e aeriană foc, s-a potrivit perfect cu ce aveam în cap :D .

Sâmbătă vin rezultatele, sunt curioasă ce punctaj iau, că 60 de puncte iau cumva ca să fiu admisă la bilingv la viitorul liceu. Ghiciţi ce, iară m-am răzgândit :D

Nu v-am urat la mulţi ani de 1 Iunie. Vă zic acum, să rămâneţi mereu copii :) !

Apropo de copii, ieri am păţit o fază destul de urâtă. Eram în faţa unui supermarket cu nişte colegi şi vedem scris pe geam ”de ziua lor, copiii primesc un ou Kinder”. Hop şi noi, dar nu am primit niciun kinder :)) . Înseamnă că… mda, înseamnă că uşor uşor eu nu voi mai sărbători ziua asta.

Şi voi? Când aţi avut primul vostru examen adevărat :D ? Cum a fost?

Published byMălina Amortoaie

Mă caut în versuri libere

9 Comments

 • Foxxi

  June 2, 2011 at 2:45 pm Reply

  Prima dată a fost anul trecut..prin 16 iunie, sau cred că mai repede. Am avut foarte mari emoţii, bineînţeles, şi când am văzut rezultatele aproape că nu îmi venea să cred:) . Per toatal a fost foarte bine, ţinând cont că eu am fost printre puţinele fete din clasa mea care a trecut peste un examen adevărat( am fost 3).

 • Tomata cu scufita

  June 2, 2011 at 2:59 pm Reply

  eu o sa-ti zic intr-un post separat. :)

 • sunshine

  June 2, 2011 at 4:58 pm Reply

  in clasa a 3-a. tot examen la engleza a fost. mai intai scris, apoi verbal. brrrr ce amotii pe mine atunci ;))

 • Dianna

  June 2, 2011 at 5:07 pm Reply

  in a5a, la admitere in Cosbuc: romana, mate, engleza scris si oral. :D

 • Wik

  June 2, 2011 at 8:46 pm Reply

  Hai nu mai fi asa modesta, ca la romana nu te balbai deloc. In legatura cu engleza… sa fim seriosi, ce examen a mai fost si asta ?? :)) asteapta Malli sa vina alea la romana si mate, atunci o sa intalnim adevaratul termen de “examen” si dupa la facultate … aiaiaiai, sa vezi ce-o sa fie atunci ! :))

 • Diana

  June 5, 2011 at 1:10 am Reply

  Să fi fost capacitatea?
  Eu am prins și când se dădea examen în clasa a patra; nu era așa relevant, dar se dădea la română, dictare/caligrafie și matematică.

  Sincer, privind în urmă, examenele adevărate au fost în facultate. Capacitatea, Cambridge-ul, bacalaureatul, admiterea în facultate… au fost floare la ureche… nici nu știu de ce m-am stresat atâta atunci. 😆

 • Andera Y

  June 6, 2011 at 3:32 pm Reply

  In clasa a IV-a am dat examen la romana, mate si engleza ca sa inrtu la clasa speciala de intensiv engleza. Atunci a fost primul meu examen serios. :D
  Sa ne zici rezultatele!! :)

 • a-z

  June 13, 2011 at 2:00 pm Reply

  bafta la trecerea peste primul prag semnificativ in viata. decide atent si respecta asta ma apoi!

 • […]  Examenele vieții – idee preluată de la Măli, pe 2 iunie […]

Post a Comment