ador să râd

-Acest articol este scris teribil de copilăros… cred.-

Râd mult, din orice chestiuță neînsemnată. Sincer, nu cred că trece oră din zi în care să nu fiu măcar un minut cu gura până la urechi.

Îmi place să văd oameni râzând, mi se pare că lumea devine mai frumoasă. De fapt, râsul mi se pare cea mai tare, frumoasă, extraordinară&drăguță chestie care există, după dragoste. A râde este așa natural (băi idioților care râdeți de complezență, nu mai faceți așa că stricați frumusețe de gest/sentiment ;) ), e ceva așa magic, că atunci când râd cu cineva simt o legătură ciudată…

Îmi place să fac oamenii să râdă, mă simt ca un magician care le dirijează bucuria prin obraji. Iubesc să fiu în compania oamenilor care știu să râdă, pentru că am ajuns să îmi dau seama cum iubește, simte, visează acel cineva după râsul lui. Știu că pare bizar așa ceva, dar…

Ador să râd, râsul mă face fericită, și când suntem fericiți suntem și mai buni.

Published byMălina Amortoaie

Mă caut în versuri libere

7 Comments

 • ZuZu

  October 17, 2010 at 2:17 am Reply

  Bun venit in club Mali, imi place sa descopar din ce in ce mai mult ca esti indragostita de ras, ca si mine de altfel ;))

 • sunshine

  October 17, 2010 at 11:19 am Reply

  rad si cand imi cade pasta de dinti pe mana, asta-i alta poveste;)) . be happy!

 • Lily

  October 17, 2010 at 6:01 pm Reply

  Si mie imi place sa rad la nebunie, rad din orice, exact ca si tine. Unii se uita ciudat sau doar surad, dar mie imi plac oamenii care rad si ei cu mine, chiar daca stiu sau nu de ce rad.

 • Chocolatefollie

  October 20, 2010 at 5:53 pm Reply

  Ah, cunosc sentimentul 8-> e atat de placut sa razi cu pofta! Chiar aseara la un curs am facut o criza de ras..cauza: o colega de-a mea care isi invartise parul pe deget pana cand i s-a incalcit :)) ))

 • Diana

  October 21, 2010 at 6:11 pm Reply

  Lasă, că râsul e săsnătos. :D

 • MIKUTZUL

  October 23, 2010 at 3:32 pm Reply

  tu razi un minut peora? eu rad o o ora pe zi! =)) ))))))))))))

  • Mălli

   October 23, 2010 at 4:49 pm Reply

   @mikutzul: minim un minut pe ora :))

Post a Comment